Justin Bieber
Kendte

Se Justin Bieber danse virkelig sjovt i grineren video

Af Louise Haack 3. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du vild med Justin Bieber? Så vil du elske at se, hvordan han danser i den her reklame.

Normalt er reklamer i fjernsynet virkelig irriterende, men når nu Justin Bieber er med, så er det bare, som om det er lidt mere okay, ik? Vi har i hvert fald helt frivilligt set den her reklame flere gange, fordi Justin ser så sjov ud, når han giver den totalt gas med skøre dansetrin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber viser sit hus frem i video

Reklamen er lavet af teleselskabet T-Mobile i anledning af Super Bowl, som bliver afholdt hvert år den første søndag i februar. Det er finalen i den professionelle amerikanske fodboldliga NFL, og det er en KÆMPE begivenhed i USA og faktisk også i resten af verden – i hvert fald for dem, der godt kan lide at se amerikansk fodbold.

Læs også: Justin Bieber i vild Pokémon Go-video

Men man kan altså sagtens se med, selv om sporten ikke rigtig interesserer en, for flere forskellige virksomheder bruger hvert år millioner af kroner på at producere nye reklamer, som bliver vist i pauserne, og de er næsten altid megagode.

Se reklamen med Justin Bieber lige her:

Kan du lide reklamen?

Hvorfor elsker vi Justin Bieber? Find ud af det her!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om