Kendte

Se Jennifer Aniston overraske dedikerede Friends-fans på settet

Af Katrine Kæmsgaard Bidstrup 28. januar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ser hende overalt for tiden. Det ene minut går hun viralt på de sociale medier og i det næste vinder hun en SAG Award. Og nu står hun pludseligt også bag den ikoniske sofa fra hitserien Friends og overrasker dedikerede fans. Se ugens (måske) sjoveste video her.

Vi er helt vilde med "Friends"-skuespilleren Jennifer Aniston, og fik vi chancen for at møde hende, ville vi takke ja med det samme.

Den chance fik en række dedikerede Friends-fans for nyligt, da de var på rundtur i Warner Brothers Studios i Los Angeles, hvor hitserien er optaget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad ville du gøre, hvis du en helt tilfældig dag satte dig i en knap så tilfældig sofa og ud af det blå dukkede dit store Friends-crush frem? Skrige? Måske. Græde? Tja, det kunne godt tænkes. Blive helt stille? Vi ved det ikke.

Jennifer Aniston var for nyligt gæsteværtinde på The Ellen DeGeneres Show, og nu hvor hun alligevel var i nabolaget, slog hun (sammen med et videohold fra Ellens show) et smut forbi Friends-settet, idet det var 10 år siden, hun sidst havde været der. Settet står stadig, som det gjorde tilbage i Friends-tiden, fordi gæster kan komme på rundtur og få taget et billede i den famøse orange sofa, som vi alle kender fra Central Perk – caféen, hvor Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Monica og Chandler tilbragte det meste af deres fritid (og for nogens vedkommende arbejdstid).

Læs også: Selena Gomez kommer med chokafsløring om Justin Bieber.

Aniston benyttede dog ikke kun tiden på selv at luske rundt; hun overraskede – eller nærmere forskrækkede – også en række fans, der i al sin stilhed blot ville have taget et billede af dem for et forevige deres tur til LA.

Men vi tror nu ikke, de havde noget imod den lille overraskelse, for der var både skrig, skrål, gråd og komplet stilhed, da Aniston hoppede frem fra sit skjul bag sofaen.

Se videoen her.

Læs mere om