Kendte

Se hvor Selena Gomez køber sine signaturguldsmykker - og shop dem selv!

Af Simone Erica Rosenlund 20. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke sangerinde Selena Gomez har en klassisk og moderne stil, og selv om hun er rig og har råd til at købe dyre mærkevarer, så går hun også ind imellem med items til mere overkommelige priser! Vi har fundet ud af, hvor hun får sine signaturguldsmykker fra, så du kan få præcis de samme!

Selena Gomez har en moderne, men stadig klassisk og simpel stil, og vi er vilde med den, ligesom vi er med hendes musik og personlighed generelt.

Vi ved, at hun er kendt og har penge nok til at købe dyre mærkevarer, men Selena går faktisk også nogle gange med items fra mærker, som vi også har råd til. Yay!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Synes du også, at sangerinden har en cool stil og ofte bærer flotte smykker? Så kan vi glæde dig med at fortælle, at vi har fundet det sted, hvor hun får sine signaturguldsmykker fra.

Læs også: 10 simple og skinnende smykker til foråret

I en Youtube-video, hvor Selena snakker om sin nye sang Rare og tekstens betydning, har hun nemlig et par guldøreringe, en guldhalskæde og en guldring på fra et bestemt mærke.

Foto: PR

Smykkerne i videoen er købt hos mærket Mejuri, som laver klassiske og simple smykker til hverdag og fest- i både sølv og guld.

De er endda til at betale, da de alle koster under 650 kr. Så måske skal de på din næste ønskeseddel?

Øreringene kan købes HER.

Halskæden kan købes HER.

Ringen kan køber HER.

Se videoen hvor Selena snakker om sin nye sang Rare og bærer de omtalte guldsmykker:

MestLæste