Kendte

Se hvilke lækre kvinder One Direction vil synge med

Af Thomas Flindt 22. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De flotte fyre fra One Direction er ude efter de lækreste sangerinder i musikbranchen.

Det må have været en drengedrøm, der gik i opfyldelse, da One Direction udgav deres første cd. Men endnu mere uvirkeligt må det være for Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik at omgås Hollywoods største stjerner til hverdag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sejt! Justin Bieber afslører samarbejde med One Direction

- Jeg kneb mig selv i armen, da jeg pludselig sad til en award-fest sammen med U2 og Johnny Depp. Jeg tænkte: "Jeg kan ikke tro, at jeg sidder i samme rum som dem!", fortalte en starstruck Zayn Malik i et interview.

Men de lækre drenge fra One Direction kan godt begynde at vænne sig til det. Justin Bieber afslørede for nylig, at Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik har en ønskeliste over, hvilke sangerinder de gerne vil lave musik med, og ifølge ham bliver det ikke svært for drengene at overtale dem.

Læs også: Skal Justin Bieber og Selena Gomez giftes?

- Jeg spurgte, hvem de ellers ville arbejde med. De svarede Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift og Jennifer Lopez, afslørede Justin Bieber, og fortsatte:

- Nu skal I ikke misforstå mig, de er alle meget talentfulde artister, men der ser ud til at være et bestemt mønster, og ud fra deres smil tror jeg ikke, at det kun handlede om musik…, sagde Bieber med et glimt i øjet.

Læs også: Sådan er Zayn Maliks drømmepige

Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik har et godt øje til Hollywoods smukkeste sangerinder, og rygterne siger, at opmærksomheden er gengældt :)

Hvem håber I, at One Direction vil lave en sang med?

Læs også: One Direction afvist i Las Vegas

OneDirectionsønskeliste