Justin Bieber
Kendte

Se her, hvilken stjerne Justin Bieber har været på ferie med

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 30. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En fan har fanget et billede, der bekræfter, at Justin Bieber har været på ferie med en kendt stjernepige.

Lige inden jul var Justin Bieber på ferie i Utah og ifølge et nyt billede, der er dukket op, var han ikke alene. Justin har nemlig været af sted med Kendall Jenner!

Læs også: OMG! Nye billeder af Justin Bieber på stranden

En fan har fanget et billede af de to på en burgerbar i Utah, hvor de hænger ud med Patrick Schwarzenegger, som tidligere var kærester med Miley Cyrus:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin og Kendall er tidligere blevet kædet sammen, men har aldrig kommenteret på rygterne om, at de har datet, så det kan sagtens være, at de to bare har været på en venneferie.

Læs også: Alt om Justin Bieber

Uanset om der er romantiske eller bare venskabelige følelser mellem Justin og Kendall, ligner det en superhyggelig ferie. Og seriøst, vi ville da sygt gerne sidde ved det bord og spise burgere med dem og Patrick.

I galleriet kan du se stjerner, du ikke vidste havde datet:

Stjerner,duikkevidste,havdedatet

What? Okay, vi havde aldrig gættet, at Josh og Victoria havde datet!
Aww, hvor var Ashley og Chace bare søde sammen! De har kendt hinanden i vildt mange år, og selvom de ikke er kærester mere, er de stadig supergode venner.
Okay, det her par kom seriøst bag på os! Channing og Amanda datede åbenbart, efter de mødte hinanden på settet af ”She’s the Man”. Forholdet holdt dog ikke længe nok, til at de bekræftede, at de var kærester, men de blev set kysse og kramme offentligt.
Vi vidste godt, at Alex og Emma var sammen i filmen “Wild Child”, men vi var ikke klar over, at parret har datet i virkeligheden! Faktisk var de så seriøse, at Alex fik Emmas navn tatoveret på sin ringfinger.
Da Lucy Hale havde en gæsterolle i Disney-serien “Magi på Waverly Place”, faldt hun og David Henrie pladask for hinanden.
Miley Cyrus og ”Teen Wolf”-stjernen Tyler Posey datede i to år! Godt nok var de kun ni år gamle, men de var faktisk hinandens første kys. Det er da vildt kært.
Rita og Bruno datede, før de begge slog igennem som sangere. Bruno Mars var Rita Oras sangskriver, og de endte faktisk med at date i ret lang tid!