Kendte

Se Edward Cullen og Bella Swans barn Renesmee

Af Thomas Flindt 14. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Edward Cullen og Bella Swans barn, Renesmee, er blevet stor i den sidste ”Twillight”-film ”Breaking Dawn Part 2”, og nu er det første familiebillede så kommet.

Til efteråret kommer afslutningen på "Twillight"- sagaen, og vi glæder os allerede til at se Edward Cullen og Bella Swans (nu Cullen, red.), barn, Renesmee. I "Twillight: Breaking Dawn Part 2" er Renesmee, som spilles af MacKenzie Foy, vokset op, men hun er i stor fare, da Volturi-klanen ikke accepterer et barn, som er halvt vampyr og halvt menneske.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen Stewart og Robert Pattinson gav årets kys

Det første billede af Edward, Bella og Renesmee er allerede offentliggjort. De optræder alle på forsiden af magasinet Entertainment Weekly, og i bladet bliver det afsløret, at den blot 12-årige skuespiller, MacKenzie Foy, har tilført en helt ny stemning på settet - og så har hun også tjent lidt ekstra lommepenge på Robert Pattinson, Kristen Stewart og de andre skuespilleres "beskidte mund".

Læs også: Robert Pattinson nøgen i ny film

- Man blev nød til at beherske sig, når MacKenzie var på settet. Hun havde en lille "bandekrukke", og jeg tror, at hun tjente 850 dollars eller sådan noget, fortæller Robert Pattinson.

Vi Unge Facebook, Vi Unge

Vidste I for resten, at MacKenzie både danser ballet, jazz og step? Og så kan hun slå fra sig - hun kan nemlig også taekwondo!

Hvad glæder I jer mest til at se i "Twillight: Breaking Dawn Part 2"?

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Edward Cullen, Bella Swan, Twillight, Twillight-sagaen, Breaking dawn, breaking dawn part 2, mackenzie foy, renesmee

En lykkelig familie på tre: Edward, Bella og Renesmee. (Foto: Entertainment Weekly)

MestLæste