Kendte

Se Daniel Radcliffes søde hilsen

Af Luise Gregersen 14. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går landede Daniel Radcliffe i København for at præsentere sin nye film ”What If”. Vi Unge mødte ham på den røde løber, hvor han havde en særlig hilsen til sine danske fans.

Daniel Radcliffe er lige nu på besøg i Danmark for at præsentere sin nyeste film "What If".

Læs også: Daniel Radcliffe: - Sådan var min første gang

"What If" er en sød og sjov romantisk komedie, der handler om Wallace og Chantry, der falder pladask for hinanden ved første blik. Problemet er bare, at Chantry bor med sin kæreste igennem fem år. Chantry og Wallace beslutter sig for at være venner, men det er ikke altid helt nemt at være forelsket i sin bedste ven.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Til den danske premiere på "What If" kom Daniel Radcliffe forbi for at præsentere filmen for sine danske fans. Han fortalte, at han havde glædet sig rigtig meget til besøget i Danmark, og at han var helt overvældet over hvor mange fans, der var dukket op til filmen.

Læs også: Daniel Radcliffe som bad boy

- Hvad kan jeg fortælle om min nye film? Lad os se. Nå ja, jeg har ikke magiske kræfter i den her, jokede søde Daniel Radcliffe på scenen, inden filmen gik i gang.

Og trods manglen på magi og troldmænd, var "What If" virkelig en god film! Vi mødte Daniel på den røde løber inden filmen, og han havde en særlig hilsen til Vi Unges læsere. Se den her!

Nurh, hvor er han bare sød! Husk også at se resten af billederne fra "What If"-premieren i galleriet. Skal I se filmen?

SeDanielRadcliffessødehilsentilViUngeslæsere