Kendte

Se billedet: Pete Davidson fjerner hyldest-tatoveringen til Kim Kardashian

Signe Frederikke Pedersen 5. oktober 2022
Foto: Scanpix
Bare to måneder efter deres brud, er den 28-årige komiker begyndt at slette sporene fra ekskæresten Kim Kardashian – i hvert fald dem, der sidder på kroppen.

 

”Min dame er advokat”

Indtil for ganske nyligt stod disse stolte ord på den nederste del af halsen på den tidligere ”SNL”-komiker Pete Davidson.

Men nu har den lille tatovering – der var dedikeret til den jurastuderende Kim Kardashian – efter alt at dømme været under en laserpistol.

Tilbage i marts 2022 postede den verdenskendte realitystjerne et billede, hvor den splinternye blækhyldest kunne skimtes lige over Pete Davidsons kraveben.

"My girl is a lawyer" - men ikke længere, Pete.
Foto: Instagram, Kim Kardashian

På et nyt paparazzifoto af den 28-årige komiker og skuespiller ser vi et lille stykke plaster stikke op over sweatshirten – lige der hvor ”my girl is a lawyer”-teksten sad.

I midten af denne måned stod det også klart, at den anden del af stjerneparret allerede var på vej videre. I hvert fald fortalte Kim Kardashian til James Corden i ”The Late Late Show”, at hun godt kunne tænke sig at date en ”normal mand” næste gang.

Men at hun altså bare er klar til at chille i et stykke tid, mens hun kommer sig over bruddet.

Pete Davidson sletter alle spor fra Kim Kardashian - her er han netop blevet spottet på settet til sit fremtidige serieprojekt med plaster på halsen.
Foto: Scanpix

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om det er disse udtalelser, der har fået Pete Davidson til at finde sletteværktøjerne til sine kropsudsmykninger frem, er ikke til at vide. 

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MegetMere