Dua Lipa
Kendte

Se billedet: Dua Lipa afslører nyt hårlook

af Marie Emilie Hofman 17. oktober 2023
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
Noget tyder på, at noget helt nyt er på vej fra popstjernen.

Rød er på alles læber lige nu. Fra en altoverskyggende farve til den parisiske modeuge, til en ny yndling hos Kylie Jenner eller som en ny smykketrend, så er farven ikke til at komme udenom denne sæson.

Og det er ikke gået sangeren Dua Lipas næse forbi.

På sin Instagram præsenterer ’New Rules’-sangeren nemlig, at hun også er kommet med på den røde mode. Denne gang dog med sin frisure.

Her viser Dua Lipa, at hendes før kastanjebrune lokker nu har fået en overhaling af en dyb vinrød-nuance.

Og det præsenterer et helt nyt look til popstjernen, som vi kender hende.

For hvor vi tidligere har set Dua Lipa prøve kræfter med alt fra punkede postkasserøde striber til en sort nuance ved dette års Met Galla, så er det første gang, vi ser hende i dette bourgogne-røde hårlook.

Det nye lokker får da også følgeskab af et tilsyneladende helt nyt image på sangerens Instagram-konto. Her kunne fans nemlig for nylig opleve, at sangeren slettede sit komplette feed af billeder på det sociale medie.

Og det var ikke så lidt, som den 28-årige sanger slettede. For stjernen har de seneste år haft fart på karrieren med alt fra opstarten af eget kulturmedie Service95, designe for Versace og sågar prøve kræfter som skuespiller i Barbie filmen. Og nå ja, så er der jo stilen, hvor fans er faldet i svime over Lipas eminente ferieoutfits henover sommeren.

Den komplette flade på popstjernens profil blev dog ryddet. Og fredag præsenterede Dua Lipa så sin nye hårfarve i et nyt post, der skiller sig ud som det eneste.

Under den skælmske caption "Miss me?" poserer hun for modefotografen Tyrone Lebon. Flankeret af sin nye hårfarve giver Dua Lipa samtidig kig til en hvid tank top med det britiske flag printet på.

Og det har fået fans til at spekulere i, hvad der mon gemmer sig af skjulte budskaber i postet.

Dua Lipa har allerede bekræftet, at hun vil udsende sit tredje album i 2024.

Og her byder genren på et farvel til de vanlige festlige poptoner, som vi kender den fyrige IDGAF-sanger for. Genren vil stadig være pop, men emme mere af "psykedeliske 70’er"-toner, har Dua Lipa tidligere udtalt til musikmediet Rolling Stones.

Fans var da heller ikke sene til at spekulere i toppen, som Dua Lipa bærer på sit seneste Instagram-opslag. En vintage 1994 Helmut Lang top, hvor det britiske nationalflag ”Union Jack” er afbilledet.

Titlen på den ikoniske top er samtidig ’Bowie', altså et nik til den ikoniske britiske musikkomet, hvis alsidige musikrepertoire i den grad også rimer på en ”psykedelisk 70’er”-æra.

Dua Lipa fortæller os med andre ord, at det ikke kun er hårrødderne, men også musikkarrieren, der viser nye takter forude. Og vi er lutter øre for det hele.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.

MestLæste