Kendte

Se billederne: Selena Gomez på kærlighedsferie

Af Nadia Laas Hansen 30. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser ud til at være seriøst!

Tidligere på måneden så vi Selena Gomez og The Weeknd flirte på en restaurant i Santa Monica, USA.

Nu ser det ud til, at de er mere end bare hinandens flirt. I weekenden var de nemlig på ferie sammen i Italien, hvor de blandt andet besøgte det berømte Uffizi Museum i Firenze. Og det var her, at The Weeknd lagde et billede ud på sin Instagram-story af Selena, der står og kigger på et berømt maleri.

Artiklen fortsætter under billedet

Og se lige, hvor søde de ser ud sammen:

Et billede slået op af (@selfenty) den

9 gange Selena Gomez og Taylor Swift var BFF-goals

9gange,SelenaGomezogTaylorSwiftvarBFF-goals

Selena Gomez og Taylor Swift i 2008
Da de fjollede rundt til premieren på "A Cinderella Story" i 2008 Taylor Swift og Selena Gomez har været veninder lææænge. De mødtes for snart ni år siden, da de begge to datede en Jonas-bror. Taylor datede Joe, og Selena var kærester med Nick Jonas. Forholdene holdt ikke, men venskabet mellem de to piger er bare blevet stærkere og stærkere.
Foto: All Over
Taylor Swift og Selena Gomez
Da de hjalp hinanden gennem svære breakupsBåde Taylor og Selena har oplevet at have et knust hjerte, men de har støttet hinanden igennem kærestesorger og dårlige breakups. En af de ting, de gør for at få hinanden i bedre humør, er at sende hinanden playlister med sange, der passer til situationen. Til magasinet Seventeen har Selena fortalt, at de blandt andet lyttede til "Since U Been Gone" af Kelly Clarkson og "Battle" med Colbie Caillat.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
De de bagte cute cupcakesInstagram boblede over af sød venindestemning, da Selena Gomez postede den her fine Instagram-collage fra en hyggelig aften, hvor pigerne hyggede med at pynte cupcakes.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da de var hinandens date til Grammy-uddelingenDa der skulle uddeles Grammys i 2016, dukkede Selena Gomez og Taylor Swift op arm i arm på den røde løber. De brugte lang tid på at posere og kramme foran fotograferne, og Taylor delte bagefter et billede på Instagram, hvor hun skrev, at hun havde "den hotteste date" med til showet.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da Taylor sendte verdens sødeste fødselsdagsbeskedI 2013, da Selena blev 21 år, lagde Taylor Swift et cute foto af de to veninder på Twitter med teksten: "Tillykke med de 21 år til min veninde og det tætteste, jeg har på en søster". Sødt! Happy 21st birthday to my friend, and the closest thing I've ever had to a sister, @selenagomez!! pic.twitter.com/GhOgkl3kZ1— Taylor Swift (@taylorswift13) July 22, 2013
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da Selena talte om Taylors gode kærlighedsrådTaylor Swift er næsten tre år ældre end Selena, og det betyder, at hun kan give nogle virkelige gode råd til sin yngre BFF. I et interview med magasinet Seventeen har Selena sagt, at Taylor Swift er den person, hun spørger til råds om kærlighed: - Lige meget hvilket problem jeg har haft, har Taylor prøvet det før. Hun giver de bedste og mest gennemtænkte råd, sagde Selena.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift i musikvideoen "Bad Blood"
Da de var fjender i "Bad Blood"-videoenTaylor Swift inviterede alle sine piger med i videoen til hittet "Bad Blood". Cara Delevingne, Zendaya, Lena Dunham, Gigi Hadid og mange flere var på rollelisten, men rollen som Taylors fjende nr. 1 gik naturligvis til hendes BBF Selena. - Det var så sjovt. Det føltes ikke som arbejde. Vi hang bare ud, spiste burgere, talte om drenge og så gik vi ind og lod, som om vi ville dræbe hinanden, har Selena sagt om videoen.
Foto: YouTube
Taylor Swift på turne
Da de inviterede hinanden med på scenenI 2011 stod de to veninder på scenen sammen for første gang, da Taylor Swift besøgte Selena på hendes "Speak Now"-turne. Sammen sang de Selenas nummer "Who Says". I 2015 var det så Selenas tur til at være aftenens gæst, da hun lagde vejen forbi Taylor Swifts "1989"-turné og gav publikum en eksklusiv oplevelse ved at synge nummeret "Good for You" live for første gang.
Foto: All Over
Selena Gomez og Taylor Swift
Da de gav hinanden gode karriererådÆgte veninder støtter hinandens drømme for fremtiden og står altid klar med gode råd, når nye ting skal prøves af. Selena har fortalt, hvordan hun er blevet inspireret af Taylor til at være mere ærlig og ægte i sine tekster, og inden Taylor udgav albummet "1989", havde Selena fået lov til at smuglytte og komme med kommentarer til numrene undervejs.
Foto: All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om