Kendte

Se billederne: Nicola Peltz og Brooklyn Beckham er gift

Redaktionen 11. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Matt Baron/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Beckham-familien forstår sig på ekstravagance, og weekendens bryllup mellem Brooklyn Beckham og Nicola Peltz var ingen undtagelse. Læs alt om den store begivenhed her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

Lørdag blev Brookyn Beckham, den ældste søn af fodboldspiller David Beckham og designer Victoria Beckham, gift med skuespiller og billionærarving Nicola Peltz ved et overdådigt millionbryllup i Florida.

Brylluppet, der ifølge The Daily Mail kostede omkring 35 millioner kroner at holde, havde en gæsteliste på godt og vel 300 mennesker, der var inviteret til den stort anlagte vielse og efterfølgende fest. Den blev afholdt i store festtelte, der til anledningen var sat op langs kysten med store panoramavinduer ud mod vandet.

Blandt gæsterne var blandt andre stjernekok Gordon Ramsay, tidligere Spice Girls-medlemmer Melanie C og Melanie B, tennisstjernerne Venus og Serena Williams og skuespiller Eva Longoria, der var klædt i en enkel, sort kjole fra Victoria Beckham.

Ceremonien var grundet Peltz-familiens jødiske baggrund anlagt efter jødiske traditioner. Festlighederne startede allerede fredag med en intim prøvemiddag for parret, mens den særlige weekend sluttede med en stor brunch søndag for gæsterne.

Det ekstravagante bryllup henledte tankerne på Victoria og David Beckhams overdådige bryllup i 1999, der ligeledes var en begivenhed, der trak overskrifter i hele verden for sin pris på hvad der i dag svarer til cirka 10 millioner kroner.

Læs mere om

MestLæste