Kendte

Se billederne: Her er Kardashian-familiens vilde jul

Signe Frederikke Pedersen 27. december 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: MEGA
North West var blandt andet til at spotte med superstjernen Sia

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Slår man op under ”overdådighed” i ordbogen, så kunne der passende være en illustration af Kourtney Kardashian og hendes hang til fantastiske familiefester.

Juleaften – som vi danskere jo traditionelt fejrer den 24. december – bestod for den amerikanske tv-familie i at varme op med en spækket gæsteliste, pynt der kan få selv The Grinch til at mærke julemagien, og sågar en optræden fra selveste Sia.

Festlighederne løb som nævnt af stablen hjemme hos Kourtney Kardashian, der ligesom mange andre i familien, bor i Calabasas i Californien.

På flere klip ses for eksempel den niårige North West – datter af Kim Kardashian og rapperen Kanye West – synge duet med den australske popstjerne Sia, som selv år efter år bidrager til julestemningen overalt i verden med sin melankolske ”Snowman”.

Foto: Instagram, Kim Kardashian

Kourtney havde intet mindre end transformeret et af husets rum til ét stort legeland. Man kan vist roligt sige, at alle havde en sjov aften.

Foto: Instagram, Kim Kardashian

Mens selve Kourtneys palæ var pyntet op til den helt store guldmedalje, var også de berømte søstre klædt på efter alle kunstens regler.

Foto: Instagram, Kylie Jenner

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste