Justin Bieber tis
Kendte

Se billederne: Har Justin Bieber tisset i bukserne?

Af Sophie Niemann 24. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Han tager det meget cool.

WTF - Skete det her lige?

Justin Bieber blev i går spottet i Los Angeles' gader af mtv.com, hvor han gik rundt med en plet på bukserne, der virkelig lignede tis (altså på grund af plettens placering, ik'?!).

Læs også: Justin Bieber bryder sammen på scenen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I den situation ville mange nok forsøge at skjule det eller skynde sig hjem og skifte, men Justin Bieber gik rundt og lod som om, ingenting var sket.

Vi tror (ej, vi håber faktisk), at han bare havde spildt noget, og at han ikke havde mulighed for at skifte.

Læs også: Justin Bieber med verdens skøreste udklædning

Justin Bieber spottede selv billederne i pressen og var lynhurtig på tasterne:

- Du er ikke cool, medmindre du har tisset i dine bukser, skrev han under billederne, som han selv lagde på Instagram. Virkelig cool og modigt at gøre grin med sig selv på den måde.

You ain't cool unless you pee your pants

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Tror I, at det var tis?

Se i galleriet herunder hvorfor vi elsker Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

MestLæste