Kendte

Sådan vælger Kylie Jenner sine outfits

Af Stine Kærsgaard 7. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det foregår ikke helt på samme måde, som når vi vælger vores tøj.

Lige som mange andre kendte får Kylie Jenner også hjælp til at finde sit tøj og sammensætte sine looks. Det gælder både til hverdag, men også når hun skal ned af den røde løber.

Læs også: What! Kylie Jenner afslører læbesnyd

Den stylist, som Kylie og hele Kardashian/Jenner-familien bruger allermest, hedder Monica Rose. Hun er kendt som en rigtig dygtig stylist og har også vildt mange følgere på Twitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Helt konkret foregår det sådan, at Monica låner forskelligt tøj fra designere, som hun giver Kylie, eller også finder hun forskellige stykker tøj eller accessories, som hun mener, vil fungere supergodt ind i Kylies garderobe – en garderobe, som hun jo har et megagodt overblik over! Herefter prøver Kylie de forskellige tøjstykker, sko, tasker, og Monica tager så billeder af, hvordan det ser ud, så hun kan sammensætte forskellige looks.

Læs også: Kylie Jenner bliver drillet

Så når vi bliver lidt (eller meget!) misundelige på stjernernes fantastiske looks, så må vi altså lige huske os selv på, at de har helt andre muligheder for at låne det dyreste, niceste og pæneste tøj, som nogle af de allerdygtigste stylister i verden har udvalgt netop til dem.

Vi nøjes bare med at drømme!

Se Kylie Jenners mange selfies her:

KylieJennerssejeselfies

Læs mere om

MestLæste