Kendte

Sådan klarede Vanessa Hudgens berømmelsen

Af Sarah-Sofie Boussnina 9. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For nylig fortalte Vanessa Hudgens, at hun især kan takke Zac Efron for at have klaret berømmelsen og være den, hun er i dag.

Til premieren på den nye film "Beastly" fortalte Vanessa Hudgens, hvad der hjalp hende med at bevare jordforbindelsen, da hun fra den ene dag til den anden blev en verdens-berømt stjerne.

Smukke Vanessa Hudgens er opvokset i en helt normal familie. Hendes mor er sekretær, og hendes far er brandmand. Da hun fik rollen som Gabriella i "High School Musical", blev Vanessa Hudgens pludselig en verdensberømt super-stjerne, som alle ville vide alt om.

Læs også artiklen: Vanessa Hudgens og Zac Efron er stadig venner

Vanessa Hudgens fortæller, at hendes familie og venner har været med til at hjælpe hende med at klare berømmelsen. Hun fortæller også, at Zac Efron og de andre skuespillere fra "High School Musical" også har hjulpet hende rigtig meget. De selv gik igennem det samme forløb, og derfor kunne skuespillerne fra "High School Musical" støtte sig op af hinanden.

Det er vigtigt for Vanessa Hudgens at have en god familie og nogle gode venner omkring sig, som kan hjælpe hende med at huske, hvem hun er og med at bevare jordforbindelsen.

Læs også artiklen: Har Zac Efron fundet en ny?

MegetMere