Kendte

Sådan bliver Justin Biebers besøg i Danmark

Af Marie Søndergaard 17. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der ikke længe til lørdag, hvor Justin Bieber spiller i Parken, juhuu! Vi har kigget lidt på, hvordan hans dage i Danmark bliver.

Vi på redaktionen er helt sikkert ikke de eneste, der glæder os sygt meget, til Justin Bieber kommer! Koncerten bliver uden tvivl helt fantastisk, og så håber vi, at hans indtryk af Danmark er så godt, at han meget snart kommer igen.

Læs også: Justin Bieber gør nar ad sine kritikere

Torsdag aften skal han spille koncert i Oslo, så højst sandsynligt kommer Justin til København engang om fredagen. Han spiller først i Stockholm mandag, så vi kan være så heldige at have ham i Danmark hele weekenden!

Vi har hørt rygter om, at Justin Bieber og hans crew skal bo på hotellet Skt. Petri, hvor mange udenlandske kendisser bor, når de er i København. Der er rigtig meget debat om, om det er fedt at tage derind eller ej. Nogle synes, han skal have sit privatliv i fred, mens andre gerne vil møde ham.
Det meste af lørdag bruger han dog sikkert i Parken til lydprøver og forberedelser til den store koncert, og derfor har han også krav til, hvad der skal være i hans omklædningsrum, så han kan være i topform til at optræde.

Læs også: Er Justin Bieber respektløs?

Justin Bieber skal blandt andet have en sofa, slikket "Swedish Fish", vitaminvand, varmt vand til kaffe og te, frugt, chips og nødder.
En af dagene skal Justin og hans crew ud at spise på restaurant i København - vi håber at få et glimt af ham i de danske gader!

MegetMere