Kendte

Sådan ankom Justin Bieber til Selena Gomez’ fest

Af Line Sølvhøj Jensen 30. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber ankom i en bil, der fik virkelig meget opmærksomhed, da han skulle til fødselsdag hos Selena Gomez. Se billeder af bilen her!

Selv om Selena Gomez og Justin Bieber ikke længere er kærester, så holder de stadig vildt meget af hinanden. Og derfor var Justin selvfølgelig også med, da Selena holdt sin 21-års fødselsdag i lørdags.

Læs også: Justin Biebers fødselsdagsgave til Selena Gomez.

Justin Bieber havde en helt særlig gave med til Selena Gomez - en gave, der beviser, hvor meget han stadig holder af hende. Bieber havde nemlig en rød rose i hånden, som han forærede til sin tidligere kæreste - virkelig sødt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber driller os med "Heartbreaker".

Og selv om rosen fik rigtig meget opmærksomhed, så var der også en anden ting, der fik meget opmærksomhed til festen; nemlig den Audi, Justin Bieber ankom i. Bilen havde et helt særligt leopard-look, der fik folk til at samle sig om den og tjekke den ud en ekstra gang.

Justin Bieber, Selena Gomez, bil, fødselsdag

Selena Gomez har fejret sin 21-års fødselsdag over flere gange, men i lørdags var det altså en kæmpefest, hvor der var sigøjner-tema, hun holdt.

Se også videoen: Justin Bieber laver reklame i København.

Rosen fra Bieber er et klart bevis på, at de stadig holder meget af hinanden, men et andet bevis er også, at de fulgtes hjem fra festen - sødt!

JustinBieberssejebil

MestLæste