selena gomez
Kendte

Så meget tjener Selena Gomez på et Instagram-post

Af Marie Søndergaard 21. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er bestemt ikke gratis, når Selena Gomez lægger sponsorerede posts på sin Instagram-profil.

Mange stjerner får penge fra forskellige firmaer for at lægge bestemte billeder på deres Instagram-profiler. Det kan være alt fra hudpleje, makeup, grøn te og Coca Cola, og firmaerne får så skabt noget hype omkring deres produkter, fordi stjernerne gerne vil lægge navn til – men de gør det altså ikke gratis, og den stjerne, som tjener allermest på sponsorerede Instagram-posts, er Selena Gomez!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt om Selena Gomez

Det giver egentlig også meget god mening, da hun er den kendis med allerflest følgere på Instagram, og et billede, hun har lavet for Coca Cola, er faktisk det mest likede nogensinde. Firmaet D'Marie Analytics har lavet en undersøgelse, hvor de har analyseret antal følgere, likes, kommentarer og så videre, og på den måde har man fundet ud af, hvor meget sådan et post er værd.

Læs også: Selena ødelægger et Justin Bieber-skilt

De har fundet frem til, at Selena kan tjene omkring 3,7 millioner kroner på et enkelt billede!!! Wow, det er mange penge. Kendall Jenner, Kylie Jenner, Rihanna og Beyoncé er lige efter Selena på top 5 over, hvem der tjener mest på sine Instagram-posts.

when your lyrics are on the bottle

Et billede slået op af Selena Gomez (@selenagomez) den

Hvad mener I om, at man kan tjene så meget på et Instagram-billede?

Se billeder af Selena sammen med nogle veninder herunder!

SelenaGomezmedveninder