Kendte

Så meget koster Justin og Hailey Biebers nye, vilde hjem

Af Karen Emilie Thalsgaard 4. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når man er supermodel og popstjerne, så er der næsten ingen grænser for, hvad man kan få her i verden, og det er vi endnu engang blevet mindet om, efter vi har set Justin og Hailey Biebers nye hus, der har kostet et trecifret millionbeløb og ligger i et af de mest berømte og dyreste områder i USA.

Den 26-årige sanger, Justin Bieber, og hans 23-årige modelkone, Hailey Bieber, har endnu engang sat deres underskrifter på en købsaftale.

Og fremover kan vi nu finde Justin og Hailey højt oppe i Beverly Hills-bjergene, i det berømte og beskyttede Beverly Park, hvor en masse andre kendisser også bor. Bl.a. Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Magic Johnson og en masse fra den saudiarabiske kongefamilie. Det kan kun blive nogle hyggelige vejfester, tænker vi!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De to turtelduer - der blev gift (for anden gang) den 30. september 2019 - kan nu se frem til et nyt hjem på 11.000 kvm fordelt på syv soveværelser, ti badeværelser - for hvordan kan man overhovedet leve med mindre - hjemmetræningscenter, biograf med møbler i blå velour, en uendelig stor swimmingpool, spa, tennisbane og så videre. Bliver I også lidt misundelige? For det gør vi.

Læs også: Er der et Justin Bieber og Shawn Mendes collab på vej?

Og nu til det vildeste, nemlig prisen! Det unge par har betalt 162 millioner for huset. Du læste rigtigt 162 millioner!

Hvis du vil se det nye hjem, så swipe igennem galleriet, hvor vi har samlet en masse billeder.

JustinogHaileysnyehus

Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs
Foto: @houseofcelebs