Kendte

Så langt ude var Demi Lovato

Af Marie Søndergaard 12. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Demi Lovato har haft store problemer med alkohol- og stofmisbrug, og nu fortæller hun, hvor langt ude misbruget i virkeligheden var!

Det har ikke altid været nemt at være Demi Lovato! Den søde sanger har nemlig kæmpet rigtig meget med både spiseforstyrrelser og alkohol- og stofmisbrug, og nu fortæller Demi lidt om, hvor vildt det faktisk var på et tidspunkt.

Læs også: Demi Lovato ser ikke sig selv i tv

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kunne ikke klare bare 30 minutter eller en time uden kokain, så jeg tog det også med på flyveture. Jeg smuglede det faktisk, og så ventede jeg, til alle andre var faldet i søvn, og så tog jeg det. Jeg sneg mig ud på toilettet for at gøre det, fortæller Demi Lovato til Access Hollywood.

Hun var også så afhængig af alkohol, at hun på et tidspunkt fyldte en Sprite-flaske op med ren vodka klokken ni om morgenen! Faktisk lykkedes det Demi Lovato at have et misbrug, selv om der hele tiden var en person ved hendes side til at holde øje med hende. Men det har hun selv en forklaring på.

Læs også: Demi Lovato sørger over sin far

- Jeg er virkelig, virkelig god til at manipulere folk, og det gjorde jeg meget, da jeg var syg. Jeg blev bare ved med at lyve, så alt virkede okay udadtil, siger Demi.

Hun løj også over for sin mor, Dianna, som virkelig ikke havde lyst til at tro, at hendes datter tog stoffer.

Læs også: Demi Lovato øver sig i at kysse piger

- Jeg havde en mistanke om, at hun var på stoffer. Mange forældre har det sådan, at selv om man ser tegn på, noget er galt, vil man virkelig ikke tro det. Så når børnene fortæller, at der ikke er noget galt, vil man så gerne tro dem, og jeg tror, jeg fortrængte det i lang tid, siger Demis mor.

Heldigvis har Demi Lovato fået hjælp til sit misbrug og har det godt i dag! Vi synes, det er vildt sejt, at hun tør fortælle om, hvor slemt, det var. Det må være hårdt!

Hvad vil du gerne sige til Demi?

MestLæste