Kendte

Så cute! Se den søde parting, Sophie Turner og Joe Jonas gør sammen

Af Tanja Hartmann 20. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige da man troede, at kærligheden mellem stjerneparret Sophie Turner og Joe Jonas ikke kunne blive sødere, tager de forholdet til næste niveau med denne parting.

’The Queen of the North’ og Disney-popstjernen har været sammen i snart fem år, og de har allerede mange ting, som de deler med hinanden - ægteskab, hus, tre hunde og senest deres lille datter Willa.

Nu kan de to stjerne også føje klædeskab til listen. Parret har indrømmet til Teen Vogue, at de ofte bytter tøj med hinanden. De har nemlig en stor interesse for mode, og heldigvis for dem har de både samme smag og størrelse. De nyder derfor, at de kan dele deres tøj.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det kommer nok heller ikke som en overraskelse for mange, at parret har samme stil, da de ofte er blevet set på gaden i matchende sæt. Og hvem ved, nu da de har fået Willa, kommer vi måske til at se alle tre i ens outfits. Hvor sødt vil det ikke være!

Her kan du se parret, der begge er iført et afslappet street-outfit:

Ikke uden besvær

Selvom stjerneparret er glade for at dele tøj med hinanden, kan det også skabe en smule komplikationer, når der skal vaskes tøj. Det fortæller Sophie Turner til Teen Vogue.

- Det sværeste i mit liv er at organisere vasketøjet, for jeg har ingen idé om, hvem der ejer hvilket tøj. Vi køber og bærer nøjagtigt de samme ting, og så bytter vi ofte tøj med hinanden. Så det er svært at kende forskel.

Heldigvis er der ikke noget, der vil forhindre parret i forsat at låne af hinanden.

Glæder sig til glamourøse dage

Sophie lægger heller ikke skjul på, at Joe og hende selv har fået en meget afslappet stil under lockdownen, som primært består sweatsuits. Hun ser dog frem til at træde i de høje hæle og fine kjoler, når karantænen er et overstået kapitel.

- Jeg glæder mig til, at jeg igen kan omfavne mode og klæde mig fint på, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 'Game of Thrones' vender tilbage med ny serie

Læs mere om

MestLæste