Kendte

Så akavet var Josh Hutchersons første kys

Af Line Sølvhøj Johansson 21. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man glemmer aldrig det første kys. Det gør Josh Hutcherson heller ikke, men ikke fordi, det var smukt og romantisk. Næ, for ham var det nemlig vildt akavet og forfærdeligt!

Mon ikke Josh Hutcherson havde gjort sig nogle romantiske tanker om, hvordan hans første kys skulle være? Det er i hvert fald sikkert, at det sidste, han forestillede sig eller drømte om, var den måde, som hans første kys faktisk foregik på.

Læs også: Facts om Josh Hutcherson fra "The Hunger Games".

Da Josh Hutcherson var 11 år, havde han nemlig en rolle i filmen "Little Manhattan", og den rolle indebar, at han skulle kysse en pige. Men Josh Hutcherson havde nok ikke lige forestillet sig, at hans kys skulle være overvåget af 50 forskellige mennesker - inklusiv hans mor og far!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg var 11 år, og vi optog filmen i New York. Min mor overraskede mig ved at flyve min far derover, så han også kunne være der og støtte mig under kysset, fortæller Josh og giver samtidig udtryk for, hvor ubehagelig en oplevelse det var for ham.

Læs også: Coldplay laver single til "Hunger Games".

- Det var forfærdeligt. Det var et forfærdeligt første kys, fordi jeg havde et crew på omkring 50 mennesker stående omkring mig, som så på, og det var det mest uvirkelige, ikke-følsomme første kys, jeg kunne forestille mig.

Stakkels Josh Hutcherson! I forvejen er man ret nervøs for det første kys, men at skulle gøre det foran så mange mennesker, må have gjort ham endnu mere nervøs!

Læs også: Guide til det perfekte første kys.

Hvordan var jeres første kys?

MestLæste