Kendte

Rygte: Det her par fra 'Venner' er blevet kærester

Mariah Leitisstein 11. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Efter parret for åben skærm indrømmede at have haft følelser for hinanden, er der nu opstået rygter om en ægte romance mellem "Venner"-kollegaerne.
For alle fans af 'Venner' lyder det næsten for godt til at være sandt: Jennifer Aniston og David Scwimmer har eftersigende været kærester i månedsvis.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Parret indrømmede for første gang deres følelser for hinanden under det længe ventede afsnit "Friends: The Reunion", og nu tyder alt på, at fiktion er blevet til virkelighed. - Efter genforeningen stod det klart, at alle minderne fra fortiden havde vækket følelser i dem begge, og at den kemi, som de altid har været nødt til at begrave, stadig var der, siger en kilde til mediet Closer.
- De begyndte at skrive sammen umiddelbart efter optagelserne, og i sidste måned fløj David fra sit hjem i New York til Los Angeles for at se Jen. Ifølge kilden har den 52-årige Aniston og den 54-årige Schwimmer opholdt sig meget i Jennifers hjem, hvor hun både har lavet middag, og hvor de har hygget sig sammen.

- De begyndte at skrive sammen umiddelbart efter optagelserne, og i sidste måned fløj David fra sit hjem i New York til Los Angeles for at se Jen.

Parret skulle også være spottet i Santa Barbara i Californien. Et område, der er et af Anistons absolut favoritområder, når der kommer til vin. 'Venner'-fans skal dog nok vente lidt med at juble over nyheden, for begge parter har indtilvidere afvist alle rygterne over for Fox News.
- På et tidspunkt var vi begge vilde med hinanden på samme tid, men det var altid som to skibe, der sejlede forbi hinanden. Én af os var altid i et forhold, og vi krydsede aldrig den grænse, har David Scwimmer tidligere forklaret om romancen med Jennifer. I 1990’erne var Schwimmer kærester med blandt andre sangerinden Natalie Imbruglia, mens Aniston på forskellige tidspunkter datede Adam Duritz, Tate Donovan og naturligvis Brad Pitt, som hun blev gift med i 2001. Jennifer Aniston har ingen børn, mens Scwimmer har en 10-årig datter, Cleo, med ekskonen Zoë Buckman.

MegetMere