Kendte

Romeo Beckham bliver Burberrys nye ansigt

Af Daniella Kjær 18. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
David og Victoria Beckhams 10-årige søn skal være med i forår/sommer-kampagnen for det britiske mærke Burberry sammen med Cara Delevigne og Edie Campbell.

Romeo Beckhams to berømte forældre, David og Victoria Beckham, har begge super gode kontakter og stor erfaring inden for modeverdenen. Det har formentlig hjulpet Romeo indenfor hos Burberry, der altså har valgt det unge talent som model til deres helt nye kampagne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Den nye kampagne har en smittende energi fra det fantastiske unge cast, som har været en fornøjelse at arbejde sammen med, siger Burberrys kreative chef Christopher Bailey.

Læs også: Victoria opdrager med hård hånd

-Vi havde det meget sjovt med at skyde denne kampagne, og jeg tror det skinner igennem på billederne, der virkelig afspejler den super moderne kollektion rigtig godt, fortsætter Christopher Bailey.

Romeo var fornyligt med på den røde løber til premieren på Spice Girls' musical "Viva Forever" sammen med sin far David Beckham og sine brødre Brooklyn og Cruz, der alle var klædt i Burberry.

Læs også: David Beckham vil have endnu flere børn

- Jeg tror, at min mellemste søn vil blive en del af modeverdenen. Romeo kan rigtig godt lide at blive inddraget i sådan nogle ting, og han elsker at gå med jakkesæt og bowlerhat. Han er en ægte modeelsker, har modedesigner Victoria Beckham udtalt for nyligt.

Tror I også, at Romeo Beckham bliver en god model?