Kendte

Romantikeren og hottien Chace Crawford

Af Line Sølvhøj Jensen, Foto: Getty 19. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superlækre Chace Crawford fra ”Gossip Girl” er kåret som årets lækreste singlemand i Hollywood. Og oven i det er han vildt romantisk.

Måske kræver det masser af træning og en sund livsstil at blive kåret som Hollywoods lækreste singlemand. I hvert fald dyrker Chace Crawford masser af motion, men det vigtigste for ham er, at det er sjovt, og så skal der altså også være plads til fastfood-maden!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg kan rigtig godt lide at gå i fitnesscenter og holde min krop trænet. Jeg spiller fodbold og golf, og så træner jeg kampsport og kickboxing hver dag. Men jeg synder også ligesom alle andre mennesker. Jeg elsker altså mad fra McDonalds!

Har ikke altid villet være skuespiller
Selv om Chace Crawford har fået store roller og er blevet en kendt skuespiller, så har han ikke altid villet være skuespiller.

- Faktisk vidste jeg slet ikke, hvad jeg ville være, da jeg var yngre. På et tidspunkt ville jeg gerne arbejde i reklamebranchen eller som journalist, og jeg tænkte også på at arbejde med økonomi. Men jeg er rigtig glad for, at jeg er blevet skuespiller.

Hvad er det vigtigste for dig ved dit job?
- Det er at jeg kan se en fremtid i det, jeg laver. Jeg vil gerne udvikles og udfordres, så den rolle, jeg for eksempel spiller som Nate Archibald i "Gossip Girl", den kommer jeg ikke til at spille i fremtiden.

Hvad er det værste ved dit job?
- Det er nok alle de ryger, der går om mig. For eksempel at jeg skulle være bøsse og have et forhold til Ed Westwick. Det er simpelthen så langt ude. Men jeg gider ikke tage mig af rygterne, og så dropper folk det vel på et tidspunkt.

En rigtig romantik
Er du vild med romantik og går efter en fyr, der skriver søde breve til dig? Så er Chace Crawford måske din drømmefyr, for hottien er nemlig vildt romantisk! Men hvordan er hans drømmepige?

- Det, der betyder noget for mig, er helt klart hendes personlighed. Jeg har egentlig ikke de store krav til, at hun skal være sådan og sådan. Hvis jeg møder en pige, og kemien er der, så er det helt klart det, der betyder mest for mig. Jeg kan godt lide at overraske hende med søde breve og tegninger. Og så er jeg måske lidt gammeldags, men jeg vil gerne tage det første skridt.

MestLæste