Kendte

Robert Pattinson-parade i KBH

Af Christine Agertoft 4. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattinson-fans håber, at de kan lokke ”Twilight”-stjernen til Danmark.

Sidste år have de danske Justin Bieber-fans stor succes med deres parade, og det lykkedes dem at få Bieber til at komme et smut forbi Danmark. Nu håber en gruppe Robert Pattinson-fans, at de kan lave en parade, som kan få deres yndlingsstjerne til at besøge landet.

Amanda og hendes veninde Gwen er arrangørerne bag paraden, der finder sted den 13. august klokken 13.00 på Københavns hovedbanegård. Amanda har oprettet en Facebook-begivenhed, der hedder "Robert Pattinson Parade", og hvor alle hans fans kan tilmelde sig.

Læs også: Er du Robert Pattinson-ekspert?

- Jeg valgte at arrangere det, fordi jeg har gået og tænkt over, hvor fedt det var, at JB-fansene skaffede Justin Bieber til Danmark, fortæller Amanda.

Hvorfor har Robert fortjent en parade?
- Han fortjener det, fordi han er så god, som han er, og fordi han er så sød overfor sine fans. Så nu syntes jeg, det er vores tur til at vise ham, hvor glade vi er for ham.

Hvor mange regner du med, der kommer?
- Jeg aner ikke, hvor mange vi bliver, men det syntes jeg også er lidt ligegyldigt, for jeg har tænkt mig at forsætte paraden lige meget, hvor mange vi er.

Kan alle være med?
- Ja, du kan bare møde op, hvis du har lyst. Det er en parade, som jeg syntes, at ALLE skal have mulighed for at være med i - men det ville jo være fedt hvis du tilmeldte dig min begivenhed på Facebook.

Læs også: Facts om Robert Pattinson.

Hvad siger I piger - vil I også have Robert Pattinson til Danmark?

MestLæste