Kendte

Robert Pattinson og Taylor Lautner om "Twilight"

Af Sisse Andersen og Katrine Lund 27. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her får du et interview med de sprødeste snacks fra Twilight-filmene, Robert Pattinson og Taylor Lautner!

Lige meget om man er Team Jacob eller Team Edward, så må man da indrømme, at begge "Twilight"-fyre er ret søde!

Imens vi tæller ned til "Breaking Dawn - del 1", kan du læse interviewet med både Taylor Lautner og Robert Pattinson her!

Tag testen: Er du Jacob eller Edwards pige?

Taylor Lautner
Hvad var det bedste ved at spille Jacob?
- Jeg synes, det er fedt, at han har to sider. Den ene side minder meget om mig selv; udadvendt, supervenlig og loyal mod Bella. Og så er der hans varulveside, som er meget intens og nærmest gnaven. Alle de forskellige følelser i et menneske synes jeg er spændende, og jeg er glad for, at jeg fik lov til at spille ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken en af bøgerne kan du bedst lide?
- Min yndlingsbog er "Eclipse". For det første er der endnu mere action, og for det andet så er det der, trekantsdramaet mellem Bella, Edward og Jacob virkelig når sit højdepunkt. Etteren handler jo om Bella og Edwards kærlighed, i toeren kommer Bella og Jacob så tættere på hinanden, men i "Formørkelse" bliver de alle sammen nødt til at være sammen og samarbejde.

Har du altid vidst, at du ville være skuespiller?
- Det var faktisk lidt af et tilfælde, at jeg endte med at spillle skuespil. Min karateinstruktør overtalte mig til at gå til audition på en Burger King-reklame. Jeg fik ikke rollen, men jeg blev totalt bidt af skuespillet. Efter det sagde jeg til mine forældre, at jeg ville være skuespiller.

Har du andre talenter end at spille skuespil?
- Jeg har dyrket karate, siden jeg var seks år og har faktisk vundet mange konkurrencer. Det vildeste var nok, at jeg fik tre guldmedaljer ved junior-verdensmesterskaberne.

Hvordan har du det med, at "Twilight"-serien har så vilde fans?
- Det kan godt blive lidt overvældende, men jeg synes, det er cool, at fansene er så dedikerede. Jeg kan godt lide at møde dem, og jeg prøver altid at give mig tid til at skrive en autograf. Det synes jeg, er det mindste, man kan gøre.

Læs også: Sandt eller falskt om Taylor Launter

Robert Pattinson
Hvad var det bedste ved at spille Edward?
- Jeg kan godt lide, at han er en heltekarakter, som stædigt nægter, at han er en helt. Han har det frygteligt, efter han møder Bella. Han tror, han er superegoistisk, selv om han bare opfører sig som alle andre ville gøre, hvis de var forelsket. Han hader sig selv, og han tror, at alt det, han gør, er forkert.

Hvilken en af bøgerne kan du bedst lide?
- Faktisk er det "New Moon", der er min favorit, fordi Edward er så spændende i den bog. Han tror simpelthen, at han elsker Bella for meget og bliver nødt til at forlade hende. Han begynder med vilje at ødelægge deres forhold, og det kan jeg rigtig godt sætte mig ind i.

Har du altid vidst, at du ville være skuespiller?
- Det var faktisk min far, der fik mig ind i det. En dag så vi nogle lækre piger, og min far spurgte, hvad de lavede. Da de svarede, at de var med i en teaterklub, sagde han til mig: "Der skal du vist hen". Jeg arbejdede backstage på Barnes Theatre Club, men en dag besluttede jeg mig til at prøve at være med på scenen. Min første rolle var en lillebitte rolle som en cubansk danser, men næste gang fik jeg hovedrollen.

Har du andre talenter end af spille skuespil?
- Jeg har spillet klaver hele mit liv. Jeg tror, jeg startede, da jeg var tre eller fire. Og så spillede jeg klassisk guitar, fra jeg var fem, til jeg var 12 år. Efter det var der et par år, hvor jeg droppede guitaren, men jeg er begyndt at spille igen. Jeg er ikke supergod til det, men det går nogenlunde.

Hvordan har du det med, at "Twilight"-serien har så vilde fans?
- Det er altså lidt mærkeligt. Før jeg var med i "Harry Potter", anede ingen, hvem jeg var. Nu er der pludselig folk, der skriger ad mig på gaden. Det har jeg det lidt svært med.

Læs også: Robert Pattinson har fået nok af "Twilight"

Hvis du havde valget mellem Edward og Jacob, ligesom Bella har, hvem ville du så vælge?

Læs også: Kristen Stewart brød sammen under "Twilight"

MestLæste