Kendte

Robert Pattinson og Kristen Stewart – kærester eller ej?

Af Josefine Lauridsen. Foto: Getty 23. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Twilight”-stjernerne Robert Pattinson og Kristen Stewart har været på ”pub-date”, og et vidne har set dem kysse flere gange.

For ikke så længe siden tog det engelske rådsmedlem, Nicolas Clark, en tur på pub for at få sig en drink. Men han var ikke den eneste, der var taget på pub den dag! Han spottede nemlig Robert Pattinson og Kristen Stewart, der kærligt sad sammen på en eftermiddagsdate.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mens Nicolas Clark spionerede parret, skrev han på Twitter: "I 'The Marquis of Granby' sidder Robert Pattinson & Kristen Stewart". Fem timer senere tilføjede han: "Fra hvad jeg så, blev der givet en del kys på munden". Og derefter tilføjede han igen: "R+K opførte sig som et par".

"Twilight"-stjernerne gjorde ellers alt for ikke at blive set sammen til de mange glamourøse begivenheder, der har fundet sted i London.

Ugen efter deres date blev Robert og Kristen spottet igen. Denne gang var det til en lille koncert med artisterne James Walsh og Arno Carstens. Her var de dog mere interesserede i hende, der skulle varme op, for det var nemlig Lizzy Pattinson, altså Robert Pattinsons søster.

Vi kan stadig ikke blive helt kloge på om de to "Twilight-stjerner" er kærester, for der er ingen af dem, der har lyst til at dele deres privatliv med pressen.

MestLæste