Kendte

Robert Pattinson lider af dårligt selvværd

Af Line Sølvhøj Jensen 4. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattinson har indrømmet, at han lider af manglende selvtillid, og han tror ikke på, at hans næste film ”Cosmoplis” vil slå igennem.

Selv om Robert Pattinson er en af de største skuespillere for tiden, og han har tusindvis af fans i hele verden, så tror Robert Pattinson ikke på, at han helt er god nok i sine roller. Robert Pattinson indrømmer, at han ikke tror på sine evner, og at han heller ikke helt tror på, at hans kommende film "Cosmoplis" vil slå igennem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Robert Pattinson nøgen i ny film.

- Det er mit største problem; selvtillid. Jeg tager små skridt og håber på, at folk vil blive ved med at ansætte mig. Jeg kan ikke forestille mig tusindvis af folk se "Cosmopolis" og gå amok over den. Det ville være fantastisk, hvis de gjorde, udtaler Robert Pattinson.

Læs også: Robert Pattinson er træt af "Twilight".

Stakkels Robert Pattinson har også indrømmet, at han har haft låst sig inde på sit hotelværelse i fjorten dage, inden han skulle spille rollen som Eric Packer i "Cosmoplis". Han var nemlig bekymret for sin rolle, selv om instruktøren prøvede at berolige ham med, at han var god nok til rollen.

- I forberedelsestiden brugte jeg to uger på mit hotelværelse på at være bekymret og forvirret, fortæller Robert Pattinson.

Robert Pattinson bliver aldrig action-helt

Samtidig indrømmer Robert Pattinson, at han aldrig vil få en rolle som action-helt i en film, fordi han ikke er stærk nok. Han mener ikke, at han har fysik til at være en action-helt, og derfor vil han foretrække små roller i film med mindre drama.

- Hvis det er muligt at beholde sin karriere med små, interessante film, vil jeg gerne tage den mulighed. Jeg er ikke stærk nok til action-film, udtaler Robert Pattinson.

Læs også: 15 ting du ikke vidste om Robert Pattinson.

Vi ville ønske, at Robert Pattinson ville have mere tillid til sig selv, for vi synes, han er en fantastisk skuespiller. Hvad synes I?

Læs også: Robert Pattinson kysser godt.

RobertPattinson

MestLæste