Kendte

Robert Pattinson: - Kristen er den eneste ene

Af Line Sølvhøj Jensen 28. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Robert Pattinson har nu indrømmer, at ham og Kristen Stewart er kærester, og han er overbevist om, at hun er den eneste ene.

Lige fra Robert Pattinson og Kristen Stewart mødte hinanden under de første optagelser til "Twilight", så er der gået rygter om, at de skulle være mere end bare venner og datet hinanden. Men først for nylig har Robert Pattinson indrømmet, at de er kærester.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Parret gør dog meget for at undgå at blive set sammen, og de tager endda forskellige biler, når de skal noget, så de ikke ankommer sammen.

En kilde fortæller, at Robert Pattinson har indrømmet, at Kristen Stewart er den eneste ene, og at han vil være sammen med hende for evigt.

- Han er virkelig forelsket i Kristen Stewart, og han er meget beskyttende over for hende også, fortæller kilden til Us Weekly magazine.

Kristen Stewart har sagt til Robert Pattinson, at hun aldrig bliver sådan en, der bare sidder derhjemme sammen med sin kæreste. Hun kan nemlig godt lide at bruge rigtig meget tid sammen med sine veninder. Og det er Robert Pattinson helt indforstået med.

Se billeder af Kristen Stewart og Robert Pattinson her.

MestLæste