Kendte

Rihanna på hemmelig date

Af Christine Agertoft 14. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sangerinde Rihanna var på en meget hemmelig date i Montreal i Canada.

I weekenden var Rihanna i Canada, hvor hun skulle spille koncert som del af sin LOUD-tour, men hun havde også tid til en hemmelig date. Stjernen blev nemlig spottet sammen med sanger Drake, som hun tidligere har haft noget kørende med.

Fredag blev de sat udenfor Drakes hotel i Montreal og efterfølgende kørte de til Terrasses Bonsecours natklub sammen. Søndag tilbragte de også sammen. Først tog de til Formel 1 racerløb sammen, og bagefter stod den på middag på restauranten Buonnotte i centrum. Parret gjorde et stort nummer ud af ikke at blive fotograferet sammen.

Læs også: Rihanna gemmer sig bag parykken.

Deres nye romance er især opsigtsvækkende, fordi de tidligere havde en kort flirt, som efterlod Drake meget utilfreds. I juni sidste år klagede han over Rihannas behandling af ham til avisen New York Times:

Læs også: Justin Bieber og Rihanna til kamp.

- Jeg var en brik. Ved du, hvad hun gjorde ved mig? Hun gjorde præcis det, som jeg har gjort ved så mange kvinder igennem mit liv, hvilket er, at give dem lidt kvalitetstid og så forsvinde. Jeg havde det sådan: "Wow, det her føles forfærdeligt", sagde Drake dengang.

MestLæste