Kendte

Rihanna – Min mor gik amok på mig

Af Thomas Flindt 12. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Popstjernen Rihanna opfører sig præcis, som hun har lyst til, men går hun for meget over stregen, skal hendes mor nok skride ind – læs bare her!

Rihanna er vild med twitter og Instagram, og hun viser tit vilde, skøre og til tider ret afslørende billeder af sig selv. Den 25-årige popstjerne er fuldstændig ligeglad med, hvad andre siger og mener om hende, og dog …

- Jeg er ikke bange for nogen person i denne verden, bortset fra min mor. Hende er jeg til gengæld rædselsslagen for. Hun ringede for to dage siden og gik fuldstændig amok på mig, fordi hun havde set de billeder, jeg havde lagt op på Instagram, fortæller Rihanna i et interview med Elle Magazine.

Læs også: Rihanna tvinger restaurant til at lukke

Rihannas mor, Monica, ramte hende hårdt, og popstjernen følte sig helt som en lille pige igen.

- Jeg blev meget pinligt berørt. Det føltes, som om jeg fik en gang smæk for øjnene af hele klassen i min folkeskoletid. Hun ydmygede mig totalt og fik mig til at skamme mig, fortæller hun.

Læs også: Besat Rihanna-fan får polititilhold

Billederne, som fik Rihannas mor til at gribe knoglen og skælde sin datter ud over telefonen, var af en halvnøgen Rihanna foran en tændt pejs. Se billedet og ni andre skøre billeder af Rihanna fra hendes instagram i galleriet herunder.

Kan I forstå, at Rihannas mor blev sur over billederne? Var Rihanna gået over stregen?

Læs også: Rihanna laver makeup for MAC

10billederfraRihannasinstagram

MegetMere