Kendte

Rasmus Seebach skal spille til Grøn Koncert

Af Line Sølvhøj Jensen 28. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For første gang nogensinde er det Rasmus Seebach, der skal spille til Grøn Koncert.

Programmet for Grøn Koncert 2012 er endnu ikke helt offentliggjort, men fire af de største navne herhjemme er allerede at finde på listen over dem, som kommer og spiller. En af dem, som glæder sig rigtig meget til at spille til Grøn Koncert 2012, er Rasmus Seebach. Det er nemlig første gang, at han skal optræde til Grøn Koncert.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken Rasmus-sang er du?

- Jeg ser Grøn Koncert som en hyldest til den danske musik og de mennesker, der elsker den, og det er jeg meget stolt af at få lov at være en del af, siger Rasmus Seebach.

De andre tre navne, der er blevet offentliggjort, er Burhan G, Alphabeat og Nephew, og dermed lader det allerede nu til, at Grøn Koncert igen i år bliver en megasej sommerfestival.

Læs også: Rasmus Seebach har de smukkeste piger.

Det er faktisk kun tre år siden, at Rasmus Seebach udgav sin første single, "Engel", og siden der har Rasmus Seebach haft rigtig meget succes. Noget af det, som betyder allermest for Rasmus Seebach, er, når han kan se, at hans sange rører publikum.

Læs også: Rasmus Seebach: Sådan er jeg!

- Det er fedt, når det, man laver, kan røre noget i folk. Det, der har betydet mest for mig, er at vide, at min musik både kan være med til at hjælpe folk, der kan genkende sig selv i mine tekster, men også kan være med til at starte en fest på et dansegulv. Jeg bliver desuden altid meget rørt, når jeg står foran et publikum, og elsker den energi og glæde, de giver mig, når jeg spiller, fortæller Rasmus Seebach.

MestLæste