Kendte

Rasmus Seebach: Mit vigtigste kærlighedstip

Af Stine Kærsgaard 14. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har fået en lille snak med Rasmus Seebach, og her er hans allervigtigste kærlighedsråd.

Rasmus Seebach er aktuel med sin nye single ”Uanset” og ligesom næsten alle hans andre sange, handler den også om kærlighed.

Denne gang er det dog ikke knuste hjerter og jagten på kærligheden, Rasmus synger om, for ”Uanset” handler mere om de ting, man skal huske, når man har en kæreste, og om den stærke kærlighed, man har sammen.

Læs også: Se Rasmus Seebachs nye kæreste

Vi spurgte Rasmus om, han ville dele et godt kærlighedsråd med os, og her er, hvad han svarede ♥

Det vil du tænke om kærlighed ... om ti år!

Detvildutænkeomkærlighedom10år!

Ser du en dreng, som du nogle gange er lidt kærester med og nogle gange holder pauser med? Og gør du alt for at få jeres forhold til at køre? Om ti år vil det nok gå op for dig, at han blev din eks (gentagende gange) af en grund. Det fungerede ikke – lige meget hvor meget I prøvede!
Foto: Shutterstock
Er du på nuværende tidspunkt sikker på, at ham du crusher overdrevet meget på ikke svarer dig, fordi han har megatravlt? Men hvis han havde tid, så ville det være det første, han ville gøre? NEJ, sorry to say it. Om ti år vil du vide, at han bare ikke var interesseret nok i at være din kæreste.
Foto. Shutterstock
Har du og din kæreste lige slået op? Og tror du ALDRIG nogensinde, at du vil kunne blive SÅ forelsket igen? De fleste mennesker oplever at blive forelsket flere gange i deres liv. Så selv om det gør rigtig ondt lige nu, så vil du helt sikkert møde en sød fyr igen.
Foto. Shutterstock
I teenageårene gør mange piger en masse for at lave sig om for en fyr. Om ti år vil du vide, at det ikke nytter noget! En sød kæreste vil have dig, som du er.
Foto. Shutterstock
Hader du at afvise fyre? Og kommer du nogle gange til at hænge ud med dem, fordi du har svært ved at sige nej? Om ti år vil du være mere afklaret med, at det er helt okay at sige nej tak til at gå ud med en fyr, også selv om han er megasød.
Foto. Shutterstock
Ser du en fyr, som nogle gange får dig til at føle dig skidt tilpas – måske fordi han kritiserer din stil, din krop eller din humor? Hvis ikke du allerede har luret den, vil du stensikkert finde ud af, at han slet ikke var værd at samle på!
Foto. Shutterstock
Er du bange for at gå glip af en masse? Og kan det ikke gå hurtigt nok med at komme til fester, flirte og finde en kæreste? Om ti år vil du ikke kunne forstå, hvad du havde så travlt med dengang. Du skal nok nå det hele!
Foto. Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste