Kendte

Rapperen Branco deler rørende og ærlig besked med sine følgere

Signe Frederikke Pedersen 17. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kim Matthai Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Den danske rapper kalder det for ”den hårdeste kamp nogensinde”.

Det har ikke været let at være den danske rapper Branco - aka Benjamin Cimatu - på det seneste.

Under en rejse blev hans lille datter ramt af en infektion som følge af coronavirus, og i flere uger kæmpede hun for sit liv, mens lægerne kom med den ene nedslående besked efter den anden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Branco frygtede det værste, og han delte sine bekymringer med sine 121.000 følgere. Måske ville datteren ikke klare det.

Nu er der dog heldigvis godt nyt om datteren, der er vågnet af sin koma, og at hun er ude af intensivafdelingen.

Det fortæller Branco i et længere post på Instagram:

- Jeg har været igennem mange prøvelser i dette liv og set nogle ting, jeg ikke ville ønske for noget andet menneske, men det her er den hårdeste kamp, jeg nogensinde har haft, indleder han sit skriv.

- Onsdag sidste uge sidder jeg til møde med lægerne på et udenlandsk hospital. Efter ti dages indlæggelse på intensivafdeling er lægerne frustreret over min datters tilstand, og de er desperate. Hendes organer er ved at stå af. Hun er lagt i kunstig koma, og tingene bliver kun værre.

Branco fortæller, at en af Europas bedste infektionsspecialister bliver kaldt til, og selvom beskeden på et tidspunkt lyder: ”Vi har gjort, hvad vi kan”, så vender tingene lykkeligvis lige pludselig.

- Det, jeg vil dele med jer lige nu, er, at hun i går vågnede fra respiratoren og i dag er ude af intensivafdeling, skriver ”HUNDO”-rapperen.

Han takker inderligt sine fans for opbakningen og deres varme tanker.

- Der har været tusindvis af bønner, og jeg kan ikk’ forklare hvor meget det har betydet for os ... Livet er kort og lykken er endnu kortere, værdsæt det, I har og elsk de mennesker I har omkring jer, mens I har dem, alt kan forsvinde på et split sekundt, tilføjer han.

Branco blev far til den lille pige i sommeren sidste år.

Læs mere om

MestLæste