Kendte

Plakat med Beyoncé forårsagede bilulykke

Af Line Sølvhøj Jensen 8. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Smukke Beyoncé er model for H&M’s sommerkollektion, og det fik en mand til at glemme at koncentrere sig, da han kørte på sin knallert!

Beyoncé er lige nu at finde som model for H&M's sommerkollektion på både tv-reklamer og på plakater rundt omkring, og Beyoncé har selv været med til at finde ud af, hvordan sommertøjet skulle designes. Blandt andet viser Beyoncé smukke bikinier frem - og det kan altså få især mændene til at have svært ved at koncentrere sig, når de kører rundt i trafikken og får øje på den letpåklædte sangerinde!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se videoen med Beyoncé i H&Ms nye bikinier.

Det skete i hvert fald for nylig i Schweiz, da en 27-årig mand kom kørende på sin knallert. Han fik øje på plakaten med Beyoncé i bikini og havde så travlt med at kigge på hende, at han blev ukoncentreret og kørte lige ind i en bil i et lyskryds.

Læs også: Beyoncé beskyldt for at stjæle.

Manden blev slynget over bilen og landende foran den, men heldigvis skete der ikke noget alvorligt med ham. Han skal dog betale over 10.000 kroner for skader på bilen, og politiet blev ikke så glade, da de fandt ud af, at han både havde været ukoncentreret og muligvis også kørt for stærkt.

Læs også: Beyoncé hjælper Rihanna.

Vi har lidt ondt af manden, men synes samtidig, at det er lidt sødt, at han blev så fascineret af Beyoncé, at han glemte tid og sted.