Kendte

Pigernes nye favorit – hvem er Tom Daley?

Af Thomas Flindt 29. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Briten Tom Daley har på rekordtid blevet vildt populær hos pigerne i Storbritannien. Vi forstår dem godt – tjek bare billederne i galleriet!

Den blot 18-årige atlet, Tom Daley, gjorde udspring (spring fra vipper i en svømmehal, hvor de laver en masse tricks, red.)til en meget populær sportsgren under sommerens Olympiske Lege i London.

Læs også: Læsernes seje sport - hvad er kapsejlads?

Thomas Robert Daley, hvilket er hans rigtige navn, charmerede sig ind i alle pigehjerter med sit søde smil og ualmindeligt flotte krop. Og kroppen kom for alles øjne, da han kæmpede om medaljer i udspring, hvor han kun er iført en meget lille badebuks. Yay!

Hans anstrengelser gav pote, og han vandt en flot bronzemedalje i spring fra 10-meter vippen. Nu er der bud efter ham fra alle fronter - der går blandt andet rygter om, at han skal hjælpe til på britisk "X Factor", og så har han lige udgivet en bog om sig selv.

Læs også: Smut i svømmehallen

Men Tom Daley er ikke bare en ung fyr med en flot krop - han har også noget mellem ørerne. Før de Olympiske Lege fik han topkarakterer i spansk, matematik og fotografi på Playmouth College, hvor han studerer på et stipendium, der er særligt uddelt til talentfulde og kloge sportsmænd.

Til dagligt bor Tom hos sin familie i Playmouth, der består af moren Debbie og hans to brødre William og Ben. Faderen tabte desværre kampen til kræften i 2011.

Læs også: Paris Jackson sørgede over sin far

Hvad siger I piger? Er I også blevet varme på Tom Daley? Tjek lige galleriet før I svarer.

Vi Unge Facebook, Vi Unge

TomDaleyGalleri

MestLæste