Kendte

Peter Facinelli udnævnt til "værste vampyr"

Af Sanne Johansen og Sofie Kokholm 7. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Carlisle Cullen er blevet kåret som verdens værste vampyr.

Rolling Stone Magazine har på en liste over de bedste og værste vampyrer udnævnt Peter Facinelli i rollen som Carlisle Cullen i Twilight Sagaen, som den værste vampyr på film og tv til dato.

Rolling Stone Magazine mener, at Facinelli i rollen som den hvid-hårede vampyr er nogenlunde ligeså skræmmende som Austin Scarlett, der er en vinderne af "Project Runway". Dog tilføjer han, at Facinelli er en meget pålidelig skuespiller. Facinelli nægter at lade sig slå ud af den hårde kritik og inde på sin Twitter-profilen svarer han:

"Yes! Endelig blev jeg nummer 1 i noget!" På trods af hans positivitet synes han, at sammenligningen med Austin Scarlett er yderst latterlig.

Bela Lugosi blev I sin rolle som Grev Dracula i filmen "Dracula" fra 1931 udnævnt til den bedste vampyr, mens Robert Pattinson til trods for sin enorme fanskare, måtte nøjes med en 10. plads for rollen som Edward Cullen.

Andre kendte navne som f.eks. Ian Somerhalder, Eddie Murphy og Tom Cruise optrådte også på Rolling Stone Magazines liste.

Læs også: Test om du kunne være en Cullen

MestLæste