Kendte

Perrie Edwards om at få børn

Af Oliver Kokholm Ungermann 12. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det søde par, Perrie Edwards og Zayn Malik, er allerede forlovet, men skal de også snart have børn? Læs her, hvad Perrie siger om det.

Zayn Malik og Perrie Edwards, eller bare Zerrie, har været forlovet i lidt over et halvt år, og verden venter stadig spændt på at høre, hvornår de skal giftes og starte en familie. Men så langt er de slet ikke kommet endnu:

- Little Mix er meget ambitiøse, og vi vil gerne overtage verden og gøre alt, hvad vi kan, så længe vi er unge og har tiden til det. Men jeg vil stadig have det samme som alle andre kvinder. Jeg ved slet ikke, hvor mange børn, jeg vil have, det ved du aldrig, før du kommer til det punkt i dit liv - og der er jeg slet ikke endnu, siger Perrie til US Weekly.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zayn Malik om forlovelsen: Vi er meget glade!

Zayn og Perrie er da også meget unge, og de har masser af tid til at komme til det sted i deres liv, hvor de er klar til at blive gravide. Og måske bliver deres bryllup også inspireret af børn:

- Vi har ikke nogen dato i hovedet, for vi har begge to så travlt. Forhåbentlig kan vi sætte os ned en dag og begynde at lægge planerne for brylluppet. Jeg elsker Disney, så et tema-bryllup vil jo være fantastisk. Jeg er sådan et stort barn! Vi er begge store børn, siger Little Mix-stjernen.

Læs også: Sådan friede Zayn Malik til Perrie Edwards

Hvad vil I sige til et Disney-bryllup?

ZerrieiDisneylandParis

MestLæste