Kendte

Perrie Edwards: Jeg finder fyre på Instagram

Af Stine Kærsgaard 3. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hmm … Smukke Perrie bruger altså ikke kun Instagram til at promovere Little Mix’ musik.

Perrie Edwards har gjort det ret klart, at hun er single og helt færdig med det tidligere One Direction-bandmedlem Zayn Malik.

Men selv om der nu er 100 procent fokus på musikkarrieren, og Perrie hygger sig med de andre piger fra Little Mix, så betyder det jo ikke, at man ikke kan holde lidt øje med andre søde og ledige singlefyre. Og det afslører hun nu, at hun synes, Instagram er bedst til:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Perrie Edwards: Little Mix-sang gør min far utilpas

- Instagram er god, når man skal date, fortæller hun.

Men selv om en fyr måske kommer ind i billedet på et tidspunkt, så skal han altså være klar over, at han konkurrerer med tre andre, som virkelig betyder meget for Perrie – nemlig pigerne fra Little Mix, som har støttet hende meget under hele breakup-forløbet.

- Jeg tror ikke, vores kærlighed kunne blive meget større. Det lyder lidt cheesy, men vi er som søstre – jeg kan fortælle dem alt. Jeg kan græde ved deres skuldre når som helst. Selv om klokken er fire om natten, vil jeg altid kunne ringe til dem og komme til deres værelse.

Læs også: Perrie Edwards' øgenavn til Zayn Malik

Dejligt at høre, at pigerne har det så godt sammen. Og spændende om det bliver på Instagram, at Perrie opdager sin næste kærlighed?

Hvad bruger I Instagram til?

Se før-nu billeder af pigerne fra Little Mix her:

SeLittleMixførognu

Læs mere om

MestLæste