Kendte

Pernille Rosendahl: Mine deltagere er pisseseje

Af Line Sølvhøj Jensen 23. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har snakket med smukke Pernille Rosendahl om at have X Factor og hendes tre deltagere, som hun synes, er pisseseje!

Hvad vil det sige at have X Factor?
- For mig er det helt klart, at man har noget ekstra og udefinerbart, som ikke bare handler om, at du ser godt ud eller kan ramme tonerne, men at man kan få vagt en nysgerrighed i mig. Det er ikke kun at være en god sanger eller at ligne en popstjerne, men man skal kunne ramme mig på et plan, jeg ikke kan definere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kan du selv lære noget af at være dommer i "X Factor"?
- Bestemt ja, og jeg er helt vildt inspireret af mine deltagere i år. Det er inspirerende for mig som sangerinde at høre dem synge og lave musik sammen med dem. Men det er også noget nyt, man lærer hver eneste år, fordi det er nye mennesker, der kommer ind ad døren hvert år.

Læs også: Star Style: Pernille Rosendahl.

Er der nogen, der har inspireret dig særligt gennem årene?
- Det gør de på hver deres måde, jeg kan ikke pille én ud. Jeg har lært forskellige ting af dem alle sammen.

Hvad er fordelen ved at have de unge i år?
- Jeg er glad for, at jeg har fået de artister, jeg har, og som jeg er helt vild med. Jeg synes, de er megaseje og meget modtagelige over for hele livet.

Læs også: Ida skal vinde "X Factor" 2012.

Kan du beskrive dem hver især?

- Morten Benjamin er en meget filosofisk fyr, der tænker meget over tingene. Han vil gerne have, at det bliver en bedre verden, og så kan han røre folk på en virkelig stærk måde. Jeg kan virkelig godt lide ham. Han er megaskøn!

- Ida har jo fået en gave i kraft af sin stemme. Hendes væsen lyser ud af hende, når man hører hende synge. Og så er hun et meget, meget sødt og retfærdigt ungt menneske. Og så er hun virkelig nørdet - hun nørder med måner og planeter og læser Illustreret Videnskab.

- Line er min uægte lillesøster, som jeg kalder hende, fordi vi simpelthen har det så sjovt sammen. Hun er en rigtig nordjyde - en lidt flabet pige, og det er jeg helt vild med. Og så har hun en mega moden stemme. Man kan næsten ikke forstå, at en 15-årig kan lyde så sjælefuld. Hun tager virkelig røven på mig gang på gang, når jeg hører hende synge.

Læs også: Morten Benjamin om kærlighed.

Hvordan er de forskellige?
- De er alle sammen pissegode sangere. Jeg hverken kan eller vil vælge en af dem frem for de andre. De er pissestærke alle sammen. De har sagt, at de kun vil være med, så længe de kan være dem selv, og den aftale har vi indgået. De vil hellere ryge ud end at lave sig selv om på grund af konkurrencen. Den aftale har vi i camp-Rosendahl, griner Pernille.

MestLæste