Kendte

Paris jagtet af fodboldspiller

Af Christine Agertoft 3. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En engelske fodboldspiller blev helt besat af Paris Hilton efter et kort møde. Han forsøgte desperat at komme tættere på hende ved at booke hotelværelse ved siden af hendes.

Jermaine Defoe er muligvis en berømt fodboldspiller i England, men i Paris Hiltons verden er han en ingenting. Alligevel gjorde boldstjernen et bravt forsøg på at score hotelarvingen i denne weekend. Fredag var Jermaine ude og fejre sammen med resten af sit hold på "Radisson Edwardian Mayfair Hotel", hvor Paris bor, mens hun indspiller sit engelske reality-show "British Best Friend". Da Jermaine så Paris, gik han straks hen for at tale med hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Paris havde tydeligvis ingen anelse om, hvem han var, men hun talte med ham alligevel. Hun nød opmærksomheden, men var ikke interesseret i at fortsætte samtalen, fortæller en kilde til The Sun.

Jermaine tolkede deres samtale, som starten på noget stort, og efterfølgende forsøgte han desperat at booke en suite ved siden af hende i håbet om at [faktaBox]rende ind i hende på gangen. Desværre var den allerede optaget, og Jermaine måtte se nederlaget i øjnene.

Læs mere om

MestLæste