Kendte

Paris Jackson genforenes med sin mor

Af Stine Nielsen 30. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Michael Jacksons datter Paris er efter mange år begyndt at se sin mor, fordi hun føler sig ”uelsket”.

Da Paris Jackson og hendes bror Prince Michael var små, opgav deres biologiske mor Debbie Rowe alle forældrerettigheder, og hun har ikke haft noget med dem at gøre siden. Men nu er Paris Jackson begyndt at se sin mor, og resten af familien er lettede over, at det giver Paris Jackson lidt stabilitet i hverdagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Michael Jacksons datter mobbet

- Paris Jackson har oplevet en del angst som teenager og føler sig en smule uelsket. Så for cirka tre måneder siden rakte hun hånden ud mod sin mor og fortalte hende, at hun gerne ville etablere et forhold til hende. Debbie var åben over for det, og Katherine Jackson (Paris' farmor, red.) støtter forholdet, siger en kilde til magasinet People.

Paris Jackson har brugt en masse tid sammen med sin mor på Debbies ranch i Palmdale i Californien. Hun hjælper hende med hestene og nyder at være væk fra Los Angeles.

Læs også: Får Michael Jacksons børn et realityprogram?

- Hun elsker at fortælle sine venner om, hvordan hun hjælper til med at passe på en gravid hest på ranchen og endda, hvordan hun for nylig blev jagtet af en høne, siger kilden.

paris jackson, debbie rowe, mor, michael jackson

Paris Jackson og Debbie Rowe.

Paris' bror, Prince Michael, er ikke blev genforenet med moren. Ifølge kilden føler han nemlig, at Debbie forlod dem for flere år siden, og derfor er han vred på hende.

Læs også: Paris Jackson - Derfor havde vi masker på

Moren til Paris og Princes bror Blanket er ukendt. Tror I, det er godt for Paris Jackson at bruge tid med sin mor?