Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Oscar Bjerrehuus: Derfor gik min kæreste og jeg fra hinanden efter gymnasiet

Aviaya Valdivia Hansen 12. maj 2022
Danseprogrammet fyldte så meget i Oscar Bjerrehuus’ tilværelse, at der ikke var plads til Sofie.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk.

Fredag efter fredag satte han pigehjerter i brand, når han sammen med Asta Björk entrerede hele Danmarks dansegulv og vrikkede sig til en flot fjerdeplads. 

Men selv om han i den grad så ud til at nyde chasséerne, var det krævende danseprogram altopslugende og endte med at koste mere end blot blod, sved og tårer – det kostede nemlig også kærligheden til hans kæreste gennem tre år Sofie Arendse. 

 

Dengang vidste hverken Oscar eller Sofie, hvordan de skulle få fortalt nyheden og endte med at bekræfte de vedvarende rygter i “Det, vi taler om”.

Men nu fortæller den 21-årige model om bruddet i podcasten "112 for knuste hjerter".

- Vi stopper i gymnasiet, og der kommer man ligesom ud af den der skemalagte hverdag, hvor vi var meget sammen - vi skulle begge to i skole og vi vidste ligesom hvordan det hele var, forklarer Oscar om årsagen til bruddet. 

Men det var ikke kun den nye hverdag efter gymnasiet, der var medvirkende til, at Oscar og Sofie gik fra hinanden. 

Også deltagelsen i danseprogrammet og de mange timer i træningssalen med Asta Björk satte forholdet under et gevaldigt pres. 

- Jeg bliver spurgt, om jeg ville være med i “Vild med dans”, og det krævede supermeget af min tid. Pludselig var der ikke så meget tid og overskud til det hele – jeg var meget usikker på, hvornår jeg kunne være sammen og lige pludselig kom vi ind i en anden form for rutine, som på en eller anden måde ikke fungerede, fortæller han.

Når der endelig blev tid til at ses, var det ikke længere det samme. Selv om der i den periode skete en masse spændende i Oscars liv, var det blevet svært at få samtalen til at flyde. 

- Der var en følelse af, at vi ikke kunne “connecte” på samme måde mere. Det var, som om vi ikke rigtigt havde noget at tale om, og det var superunderligt for os begge to. Og ubehageligt, fordi vi ikke rigtigt vidste, hvad det var, der forårsagede det.

Sofie ville i følge Oscar gerne have givet forholdet en chance mere og kæmpet for det, men Bjerrehuus junior havde ikke samvittighed til at blive, når han ikke længere var forelsket. 

Selv om de ikke længere er kærester, har kærligheden overlevet – venskabet er nemlig stadig intakt. 

Læs mere om

MegetMere