Kendte

One Direction taler ud om Zayn Malik-exit

Af Oliver Kokholm Ungermann 15. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For første gang siden Zayn Malik sagde farvel til bandet, taler de resterende fire drenge nu ud om hans exit.

Mens chokket har haft tid til at lægge sig, og en Twitter-krig har stået på mellem Louis Tomlinson, Naughty Boy og Zayn Malik, har resten af One Direction holdt sig lidt i baggrunden og ventet med at kommentere på Zayns exit. Lige indtil i går aftes, hvor de første gang snakkede ud om det hele.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zayn Maliks første ord efter 1D-exit

Her var de resterende fire 1D-drenge nemlig i ”The Late Late Show” med James Corden, som startede med at spørge ind til det, der er sket mellem Louis og Zayn.

- Vi har været i kontakt frem og tilbage, svarer Louis først med et smil på læben.

- Men vi er på god fod nu. Jeg har aldrig været god til at holde ting tilbage. Det har jeg måske efter min mor. Det er det, som både er godt og dårligt ved Twitter – man kan holde kontakten med sine fans, men man kan også hurtigt få luft for nogle ting, man måske ikke burde skrive, siger Louis og gentager, at de har fået løst det nu.

Læs også: Ny afsløring om Zayn Maliks 1D-exit

Herefter gik snakken videre til, hvordan drengene havde det, da Zayn fortalte dem, at han ville ud af bandet.

- Først blev vi ret sure, fordi vi var lidt overraskede over det, men jeg tror, vi alle var klar over, hvordan Zayn egentlig havde det. Man kunne se udefra, at han ville ud. Der er nogle ting ved jobbet, som han elskede, og så er der noget, han ikke kunne lide, og hvis man ikke kan lide sit job, så må man følge sit hjerte og gøre, hvad der er nødvendigt. Det var der ingen diskussion om, selv om vi var både sure og skuffede. Men vi bærer ikke nag, og vi fortsætter, som vi plejer, siger Liam.

Se hele interviewet i videoen.

Hvad synes du om det, drengene siger?

Se i galleriet, hvorfor vi vil savne Zayn Malik i One Direction.

DerforvilvisavneZaynMalik

Læs mere om

MestLæste