Kendte

One Direction og Taylor i Guiness’ Rekordbog

Af Thomas Flindt 6. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad har Taylor Swift, One Direction, Justin Bieber og Rihanna til fælles foruden at lave god musik? Få svaret her!

Hver for sig er Taylor Swift, One Direction, Justin Bieber og Rihanna kæmpestjerner, der sælger plader og fylder stadions i hele verden, men hvad mere har de superseje musikere til fælles? Jo, de er alle skrevet ind i "Guiness' Rekordbog 2014".

Tag testen: Gæt en twitter-opdatering

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hver især har de opnået noget, som ingen andre musikere har - ret sejt. Vil I vide, hvad de har opnået? Klik igennem galleriet herunder og læs hvorfor Taylor Swift, One Direction, Justin Bieber og Rihanna har skrevet historie.

Hvad hedder fangruppen? Tag testen her!

StjerneriGuiness'RekordBog

Taylor Swift: ”We Are Are Never Ever Getting Back Together” skulle kun bruge 50 minutter til at klatre op på en førsteplads på iTunes’ ”Single Hitliste”, og er dermed den hurtigst sælgende single i verden. Og så er hun også den første sangerinde, som har solgt en million plader på en uge to gange. Det skete først med ”Speak Now”, der solgte 1.047 millioner i første uge, og “Red”, som solgte hele 1.208 millioner.
One Direction: Boybandet er den bedst sælgende britiske gruppe i USA, og beviste det med singlen “Live While We’re Young”, der debuterede med en tredjeplads på den amerikanske ”Single Hitliste”. One Direction er også et hit på twitter, og har vundet titlen som ”Popgruppen Med Flest Followers På Twitter”.
Calvin Harris: Den engelske dj og hitmager har overgået selveste Michael Jackson med rekorden for ”Flest Top 10 Hits På Samme Album”. Michael Jackson havde ellers haft syv hits fra både ”Bad” og ”Dangerous” på den engelske singleliste, men Calvin Harris har nu overgået det med ni hits fra sit album ”18 Months”, der alle røg i top 10.
Justin Bieber: Popstjernen har i en ung alder gjort noget, som ingen andre i historien har gjort før. Han har haft fem albums som nummer et på den amerikanske ”Album Hitliste” før sin 19-års fødselsdag, og dermed er han ”Den Yngste Artist Med Fem U.S. #1 Albums”. Justin Bieber vandt også titlen som ”Den Første Musiker Med En Musikkanal Med Tre Milliarder Views” – og snart runder han fire milliarder!
Rihanna: Den superseje sangerinde fra Barbados er megapopulær – specielt på facebook, hvor hun har scoret titlen som ”Den Person Med Flest Likes På Facebook”.
PSY: Den koreanske hiphopper har lavet to flotte rekorder på YouTube: Hans nyeste hit ”Gentleman” blev den ”Musikvideo Med Flest Views På 24 timer”, og så er ”Gangnam Style” den video, som har fået flest ”likes” på YouTube.
Emeli Sandé: Den britiske sangerinde sidder på rekorden for “Albummet Med Flest Uger På Den Britiske Top 10”. 63 uger var albummet ”Our Version of Events” på ”Album Hitlisten”, og dermed slår hun The Beatles 50 år gamle rekord på 62 uger.

MestLæste