Kendte

One Direction – Louis har sure tæer!

Af Line Sølvhøj Jensen 18. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drengene fra One Direction kommer ret tæt på hinanden – så tæt, at Niall Horan har indrømmet, at han aldrig har mødt nogen, der har så sure tæer som Louis Tomlinson!

Det kan ikke undgås, at man kommer meget tæt ind på livet af hinanden, når man, som bandmedlemmerne i One Direction, rejser rundt sammen og tilbringer stort set hver eneste dag sammen. Og så begynder de små ting måske at irritere hinanden…

Niall Horan har i hvert fald fået nok af Louis Tomlinsons sure tæer! Han har udtalt, at han aldrig har mødt nogen, der har så sure tæer, som Louis' har!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Louis har de mest sure tæer, fortæller Niall til The Sun og forklarer, at det faktisk kan være et problem at være i deres tourbus, fordi Louis' sko lugter så meget.

Test dig selv:
Hvem passer du sammen med fra One Direction?

Grunden til, at Louis har så sure tæer, er måske, fordi han ikke bruger strømper i sine sko, og når han sveder på fødderne, sætter det sig i skoene.

Læs også:
One Direction laver film.

- Hvis vi er på bustur eller sådan noget, og han tager skoene af, så får vi alle sammen brækfornemmelser, siger Niall, der samtidig fortæller, at det ikke kun er ham, der har lagt mærke til lugten.

- Hvis han tager skoene af, så lægger alle mærke til det på grund af den dårlige lugt, der kommer.

Læs også: Harry fra One Direction er besat.

1D

MestLæste