Kendte

One Direction indtager hele verden

Af Line Sølvhøj Jensen 6. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På få år er One Direction blevet verdenskendt, og nu indtager Liam, Niall, Harry, Louis og Zayn også Asien.

For tre år siden mødte Liam, Niall, Harry, Louis og Zayn hinanden under det britiske "X Factor". De blev sat sammen som en gruppe af Simon Cowell, og selv om de kun fik en tredjeplads, så har det ikke betydet noget for deres karriere. One Direction er nemlig gået deres egen vej, og på få år er de blevet kendt i hele verden.

Læs også: Niall Horan vil gerne date en fan.

I maj måned i år fortalte One Direction, at de ville offentliggøre en kæmpe overraskelse, og man kunne følge nedtællingen på siden onebigannouncement.com. Og det var en stor overraskelse, for drengene kunne nemlig fortælle, at de skal på endnu en turné, som starter den 25. april 2014.

Læs også: Harry Styles har kun været i seng med to piger.

Denne gang er det ikke bare en Europa-turné, men de skal også give koncert i blandt andet Peru, Argentina, Brasilien og Uruguay. Og nu har de afsløret endnu en hemmelighed; nemlig at de også skal give koncerter i Asien, og at de starter i Singapore. Det er SÅ godt gået af drengene!

Læs også: Sådan er One Directions drømmepiger.

Indtil videre er Danmark ikke på listen over, hvor One Direction giver koncert i 2014, men listen bliver hele tiden opdateret, så vi håber og beder til, at Danmark snart er på!

OneDirectionogderesfans

MegetMere