Kendte

One Direction bliver sammen til 2016

Af Thomas Flindt 27. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, vi kan glæde os til meget mere One Direction i fremtiden, boybandet bliver nemlig sammen indtil mindst 2016 – læs historien her!

One Direction udgiver til november deres tredje studiealbum "Midnight Memories" og bare rolig - vi kan nemlig glæde os til meget mere musik fra Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne og Zayn Malik.

Læs også: One Direction er de mest magtfulde

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En talsmand fra SyCo har netop bekræftet til The Sun, at One Direction har underskrevet en ny kontrakt med Simon Cowells pladeselskab SyCo og Sony, der binder dem sammen indtil 2016. I kontrakten nævnes det blandt andet, at de skal lave to nye albums udover "Midnight Memories" og en "Greatest Hits"-cd.

- Simon Cowell og One Direction er glade for at bekræfte, at de har valgt at fortsætte deres meget succesfulde samarbejde med en ny, lang kontrakt med SyCo. Simon og boybandet ser frem til mange års fortsat succes sammen, fortæller talsmanden fra SyCo.

Læs også: One Direction nøgenbader

Det er jo en meganice nyhed! To nye albums, én "Greatest Hits" og masser af kæmpe koncerter - yay!

Skal I have One Directions nye album "Midnight Memories"?

Tag testen: Den ultimative One Direction-test

Hvemskalspille1Difilm?

Liam Payne så helst, at Robert Downey Jr spillede ham i en film. Vi kan godt se sammenhængen, Liam, du er også en Ironman :)
Vi synes nu ikke, at Niall Horan er en skurk, så vi håber, at Tom Felton også kan spille sød, hvis han får rollen som den søde irer fra One Direction - det er i hvert fald Nialls ønske.
Harry Styles er helt vild med Johnny Depp, så hans valg var ikke den store overraskelse. De er ret cool begge to :)
Louis Tomlinsons valg faldt på Leonardo Di Caprio. Har Louis og Eleanor lavet en Titanic-scene på en båd? Det kunne være ret sødt i hvert fald.
Zayn Malik, vi kan kun forstå dit valg, hvis det er fordi, du synes, at Vin Diesel er badass, for I ligner jo slet ikke hinanden?
Emma Kenney, som spiller Ginny Weasley i Harry Potter-filmene, var med til premieren.
Kendisbloggeren Perez Hilton var også inviteret på den "sorte løber".

MestLæste