Kendte

One Direction beskyldt for sang-kopi

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What?! One Direction er blevet beskyldt for at have kopieret melodien i deres nye single ”Steal My Girl” fra en anden sang. Hør de to sange, og bedøm selv her!

For få dage siden udgav One Direction singlen "Steal My Girl" fra deres kommende album. Sangen er blevet taget rigtig godt imod, men desværre er der kommet et lille bump på vejen for 1D-drengene.

Læs også: De sødeste One Direction-gifs

Hayley Williams, der er kendt fra bandet Paramore, har nemlig beskyldt drengene for at have stjålet melodien fra bandet New Found Glorys sang "It's Not Your Fault".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Starten på den nye 1D-sang kunne ikke lyde mere som begyndelsen på @newfoundglory's "It's Not Your Fault", skriver hun på twitter.

Hun er kærester med guitaristen fra netop New Found Glory, og han virker til at være enig i påstanden.

- Respekt til One Directions "Steal My Girl"-single for at lave "It's Not Your Fault"-klaverspillet til en top 40 hit single. Lad mig få en del af det, skrev han først. Men så gik talrige af 1D-fans mod ham, og så måtte han trække lidt i land.

Læs også: Test: Hvilken 1D-musikvideo skal du være med i?

- Alle jer sindssyge 1D-fans, frikvarteret er forbi. Gå ind i klassen og stop med at tweete mig. Det er ikke deres skyld, så stop nu bare. Wow, jeg vidste virkelig ikke, at det her ville blive til en historie. Det er det ikke. Mit tweet var en joke, for musik inspirerer musik. Jeg er ligeglad, skrev han og kom med en opfordring til One Direction.

- @onedirection Jeres fans er de mest racistiske, homofobiske og sexchikanerende jeg nogensinde har set på internettet. I har muligheden for at lave det om.

Du kan høre begge sange herunder, og selv bedømme om introerne lyder som hinanden. Hvad synes du?

PlaskvådeOneDirection

MestLæste